Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/vhosts/marchingshop.com/domains/marchingshop.com/public_html/wp-content/plugins/Ultimate_VC_Addons/admin/admin.php on line 744

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/vhosts/marchingshop.com/domains/marchingshop.com/public_html/wp-content/plugins/Ultimate_VC_Addons/admin/bsf-core/auto-update/admin-functions.php on line 11
Drum- & Showband Dice Musica ’83 en het nieuwe slagwerk - MarchingShop

Drum- & Showband Dice Musica ’83 en het nieuwe slagwerk

Dice Musica nieuw slagwerk Meghlo Phonic

Drum- & Showband Dice Musica ’83 en het nieuwe slagwerk

De oude trommen van Dice Musica, welke in 2005 zijn aangeschaft, waren toe aan vervanging. Een speciaal samengesteld team heeft zich vol overgave gestort op deze uitdaging.

De slagwerkers hadden een aantal wensen/eisen: lichtere gewichtsklasse, scherpere en warmere klanken, een breder stembereik en bovendien de mogelijkheid om de clubkleuren te gebruiken.

Bij Meghlo heeft de commissie precies gevonden waar ze naar op zoek waren. Meghlo heeft namelijk als passie het creëren van volledig op maat gemaakt slagwerk.

Met een traditionele paradetrom look, altijd licht van gewicht, een mooie warme klank door het gebruik van een houten ketel en daarnaast een uniek en schitterend design. De combinatie van kleuren op de Meghlo Phonic snaredrums en bassdrums zijn talrijk.

Dice Musica heeft gekozen voor een zwarte houten ketels, goudkleurige lichtgewicht spanbuizen, bruggen, zwarte randen en rode klauwtjes. Dit samen vormt een prachtig geheel met het uniform.

Een mooi snaarmechanisme met een 3 tal verschillende snaren. Deze zorgen voor een altijd aanspreekbare snarendrum. Of je nu piano of triple forte speelt. Het snaargeluid is er altijd en direct. Precies wat een moderne slagwerker wil.

We zijn enorm trots dat we een prachtig nieuw slagwerk samen hebben mogen maken voor Dice Musica.

Meghlo slagwerk wordt volledig ontwikkeld en gemaakt in Nederland.

Share this post

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten