Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/vhosts/marchingshop.com/domains/marchingshop.com/public_html/wp-content/plugins/Ultimate_VC_Addons/admin/admin.php on line 744

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/vhosts/marchingshop.com/domains/marchingshop.com/public_html/wp-content/plugins/Ultimate_VC_Addons/admin/bsf-core/auto-update/admin-functions.php on line 11
Nieuw slagwerk voor Exempel The Band - MarchingShop

Nieuw slagwerk voor Exempel The Band

Marchingband Exempel Meghlo

Nieuw slagwerk voor Exempel The Band

De marchingband is het vlaggenschip van EXEMPEL. THEBAND en bestaat uit bijna 60 muzikanten uit de hele Brabantse regio.

We zijn enorm trots dat we een prachtig nieuw slagwerk hebben mogen maken voor Exempel

In een koloniale look met Delmar wrap. Licht van gewicht, mooie warme klank door houten ketel, uniek en schitterend design. De combinatie van kleuren op de Meghlo Phonic snaredrums en bassdrums zijn talrijk.

Exempel heeft gekozen voor een witte ketel, zwarte lichtgewicht spanbuizen, bruggen, randen en rode klauwen. Dit samen vormt een prachtig geheel met het uniform.

Een mooi snaarmechanisme met een 3 tal verschillende snaren. Deze zorgen voor een altijd aanspreekbare snarendrum. Of je nu piano of triple forte speelt. Het snaargeluid is er altijd en direct. Precies wat een moderne slagwerker wil.

Met dit nieuwe slagwerk kan Exempel weer verder innoveren op slagwerk gebied.

Trots dat we dit lokale product hebben mogen leveren aan deze vooruitstrevende vereniging!

Meghlo slagwerk wordt volledig ontwikkeld en gemaakt in Nederland.

Share this post

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten