Nieuwe uniformen voor Steel Grey 64

Custom print uniformen

Nieuwe uniformen voor Steel Grey 64

Het heeft, vanwege de Corona ellende, langer geduurd dan we gepland hadden… maar we presenteren graag aan u: Het nieuwe custom made uniform voor Steel Grey 64

Aan de basis van dit nieuwe uniform staat de kleur van het Majestic instrumentarium. Dit is in een bijzondere kleur staal en de band wilde dit graag terug laten komen in het uniform. Dankzij de nieuwste technieken van Demoulin hebben we dit kunnen realiseren.

Wederom een uniek uniform waar de vereniging een hele nieuwe stap mee maakt: Steel Grey 64

Share this post

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten