Van drumvel naar masker

daddario van drumhead naar masker

Van drumvel naar masker

Het technische team van D'Addario heeft een manier gevonden om Evans G2-drumvellen te veranderen in beschermende gezichtsmaskers voor medische hulpverleners die de coronaviruspandemie bestrijden. Het doel is om vanaf 27 april in productie te zijn en deze snel op te voeren naar een capaciteit van 100.000 maskers per week.
⠀
D'Addario is van plan deze maskers te maken zolang ze nodig zijn in New York of waar ook ter wereld. We hebben allemaal de ongelooflijke inspanningen van de medewerkers in de gezondheidszorg en essentiële diensten over de hele wereld met grote bewondering bekeken. Hoewel we de inspanningen van deze onbaatzuchtige helden niet kunnen evenaren, voelt D'Addario een enorme verantwoordelijkheid om een steentje bij te dragen om deze crisis te overwinnen.
⠀
D'Addario noemde dit Project Excelsior naar het staatsmotto van New York, wat 'Ever Upward' betekent, omdat het de buitengewone vastberadenheid en de geest van doen van ons kleine team van ingenieurs en productontwerpers weerspiegelde. 

Het typeert ook het huidige credo van ons muziekbedrijf tijdens de crisis: #WeWillPlayOn.

D'Addario Evans drumheads! 

Share this post

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten