Nieuwe instrumenten voor MPB Soli Deo

Majestic instrumenten voor Soli Deo

Nieuwe instrumenten voor MPB Soli Deo

Soli is volop in beweging en ontwikkeling!

De Melody Percussion Band is een jaar geleden gestart met het werven van gelden om het slagwerk instrumentarium te vervangen dan wel aan te vullen. Het huidige instrumentarium dateert uit begin jaren 90 en is echt aan vervanging toe.

Diverse jeugdleden stromen langzaam door vanuit de eigen opleiding en die willen we natuurlijk ook een plekje kunnen bieden.

Met de uitbreiding c.q. vervanging van deze instrumenten kunnen de muzikanten van de Malletband de komende jaren doorborduren en deze instrumenten komen ook goed van pas binnen de andere afdelingen van Soli!

We kunnen wel zeggen dat we trots zijn op wat we in een jaar tijd samen gerealiseerd hebben!

Inmiddels hebben we gerealiseerd:
– 2x 5 octaaf Majestic marimba
– 2x Majestic xylofoon
– 1x Majestic klokkenspel met dempsysteem
– 1x Majestic klokkenspel

Met dank aan eigen acties, een gift van Shell en de Rabobank!

Tijdens het grote Music & Motion concert op 20 juni in Sporthal Blokweer zal het nieuwe instrumentarium voor het publiek te horen zijn. De gehele vereniging treed hier op in een avondvullende show waar ook de bekende zanger René van Kooten medewerking aan zal verlenen.

Share this post

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten