Showband Explosion in het nieuw

Majestic concert and marchingpercussion
Majestic slagwerk
Majestic percussion

Showband Explosion in het nieuw

Enorm trots dat we deze club hebben mogen adviseren en geheel in het nieuw hebben mogen steken:

Bericht van Showband Explosion zelf: “Waar Showband Explosion mischien wel het meest trots op is: mag ik u onze nieuwe Instrumenten voorstellen, onze oude trommels waren na 16 jaar gebruik door weer en wind en 3 cosmetische vernieuwingen, dringend toe aan vervanging. Na alle merken te vergelijken kwamen we uit op Majestic uit Nederland. Dit top merk sluit mooi aan met de wensen en verlangens die we hadden. Bij onze aankoop werden we ook zeer goed geholpen door Remco Groenewegen van MarchingShop.com”

Showband Explosion heeft van de XTD serie de custom gelakte ketels. Daarnaast hebben zij als eerste de nieuwe, 4 kg lichtere, tenorsets mogen ontvangen. Dankzij de nieuwste technieken kunnen de ophangsystemen beduidend lichter gemaakt worden en daarnaast zorgt deze nieuwe ophanging voor een betere resonatie/klank.

Naast dit alles zijn alle drums voorzien van de nieuwste generatie Evans drumheads. Voor zowel snare, tenor als bassdrums.

Vooral de laatste zin is voor ons, van MarchingShop, heel belangrijk: Iedere vereniging krijgt bij ons de beste service die er in de branche verkrijgbaar is.

In onze showroom krijgt u alle gelegenheid om zaken uit te proberen, verschillende soorten stemmingen te proberen en krijgt u tevens onafhankelijk advies. Van de 1e stap tot de laatste: wij doen het allemaal. Incl. afleveren + stemmen op locatie!

Informeer rustig bij al onze klanten!

Share this post

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten